Har du prostataproblemer?
Har du prostataproblemer?
Tag problemet, før
problemet tager dig!
Få 1 måned af Prostamed
HELT GRATIS!
Betal kun 39,90 i porto
"Halvdelen af alle mænd over 45 år har prostata-problemer, ofte uden at de selv er klar over det!"
Gør noget ved det NU! Prostataproblemer går ikke over af sig selv. Hvis du forebygger problemerne, kan du undgå ubehagelige undersøgelser og kompliceret behandling. Prostamed – bedst i test netop nu!

Prostamed er et helsekostprodukt, som er udviklet ved hjælp af den seneste forskning inden for naturkost.
Ingen bivirkninger
100 % naturkost
Giver normal stråle
Til alle mænd 40+
Norskproduceret
60 tabletter
Bedst i TEST
Bestil
Mere info

JA TAK, jeg ønsker at bestille Prostamed

Få et bedre syn
Prostata
BHP og forstørret prostata
Hur fungerer Prostamed?
Bedst i verden netop nu!

Prostata

Prostata er en kirtel, som ligger under blæren og omslutter urinrøret.

Omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron gør at prostatakirtlen ofte vokser, når man bliver ældre, hvilket medfører, at:

· Strålen bliver slappere, de sidste dråber ender i underbukserne, toiletbesøgene bliver hyppigere, også om natten.

· Impotens og svie ved vandladning er andre besvær, man kan opleve med en voksende prostata.

BHP og forstørret prostata

Der er tre stadier i udviklingen af forstørret prostata, såkaldt BHP:

1. stadium: Hyppig trang til vandladning, efterdryp

2. stadium: Stærkere symptomer, ufuldstændig blæretømming.

3. stadium: Stillestående urin i blæren, nyreskader, inkontinens.

I stadium 1 og 2 kan kosttilskud fra planter være et alternativ til kemiske præparater.

Hvordan fungerer Prostamed?

Prostamed hjælper mod forstørret prostata. Stofferne forårsager en reduktion i størrelsen på kirtelen, og resultaterne tyder også på, at stofferne hindrer betændelse i urinvejene.

Den tyske professor Dieter Bach siger: "I Tyskland bruger ca. en tredjedel af prostatapatienterne dværgpalmeprodukter. Det koster en bagatel i forhold til traditionel medicin som f.eks. Proscar (kemoterapi), og bivirkningerne kan knapt nok påvises."

Bach mener, at samfundet kan spare meget ved at anvende plantetilskud. En prostataoperation koster så meget, at der i fremtiden ikke vil være råd til at operere alle dem, der har behov for det. Efterspørgslen på plantetilskud er stor i mange lande længere sydpå i Europa.

Bedst i verden netop nu!

Prostamed™ er det allersenest udviklede produkt. Derfor er det produceret ved hjælp af den seneste forskning, der findes. ProstaMed™ er det bedste produkt på markedet i dag. Og det er nu sat i produktion for at forebygge prostatabesvær.

Din ordre er modtaget


Tak for din bestilling
En bekræftelse er blevet sendt til dig via e-mail.
Vi har en række andre produkter, der kan være af interesse for dig.
Se mere på www.bio365.dk

Alle oplysninger, du giver os, behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til andre parter.

Hilsen Wautor Laboratories AB
Luk

Salgs- og leveringsbetingelser

Prostamed sælges som et abonnement uden bindingsperiode. Den første pakke (1 måned) får du HELT GRATIS! Du betaler kun forsendelse på kr. 39,90. Du får den første måned helt gratis. Almindelige forsendelser koster kun kr. 435,90 inklusiv porto. Du modtager 2 bokser per forsendelse annen hver måned, indtil du opsiger abonnementet. Hver boks indeholder 60 tabletter med Prostamed og varer en måned. Det månedlige forbrug af Prostamed udgør derfor kun kr. 218,- Den indledende pris gælder kun én gang per person. Ved bestilling, når du allerede har modtaget en pakke til specialpris, faktureres denne til normalprisen. Godkendelse af betingelserne for dette websted udgør accept af et abonnement uden binding, som giver 14 dages fortrydelsesret på aftalen og eventuelle produkter modtaget i denne periode.

Bestilling og levering

Du vil modtage din første forsendelse ca. 5-10 dage efter, at vi har modtaget din bestilling. Pakken med vedhæftet faktura sendes direkte til din postkasse.

NB! Du skal være over 18 år for at bestille online. Angiv dit fødselsår på reservationsblanketten. Ordrer fra personer under 18 år betragtes som ugyldige og vil ikke blive afsendt.

Opsigelse af abonnement kan gøres nemt ved at sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice. Opsigelsesfristen er to uger efter modtagelse af pakken, hvilket er oplyst på din faktura. Således er vi sikre, at vi altid har nok varer på lager.

Dit abonnement har ingen bindingsperiode.. Du forpligter dig kun til køb af den første forsendelse. Men for at opnå gode resultater, er det vigtigt at tage Prostamed over en periode, så du får de ønskede resultater.

Reklamationer meldes til kundeservice ved feil på varen. Vi har meget høj kvalitet på vores produkter. Skulle der alligevel være mangler, skal det indberettes senest 10 dage, efter pakken er modtaget. Ved godkendte reklamationer dækker Wautor Laboratories AB portoen.

Du har kun fortrydelsesret på den første pakke i dit abonnement. Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra pakken modtages og forudsætter, at forsendelsen leveres intakt i original emballage. Kunden dækker portoen.

Betaling skal ske senest inden den frist, som er angivet på fakturaen, i øjeblikket 14 dage. Ved manglende betaling af fakturaen modtager du en betalingspåmindelse/advarsel med administrationsgebyr på kr. 60,- Manglende betaling af denne fører til inkasso. Renter og gebyrer vil blive tilføjet efter de højeste lovbestemte satser. Skankred AS følger op på alle vores betalinger. Indfriende betaling kan kun ske ved betaling til Skankred AS, der er angivet på alle vores fakturaer.

Ændring af adresse skal anmeldes til Wautor Laboratories AB så hurtigt som muligt. Det er kundens ansvar at underrette om flytning, og eventuelle omkostninger i forbindelse med forsendelser, uden adresseændring er rapporteret, betales af kunden.

VIGTIGT! Der er ingen returret på forsendelser i abonnementet, bortset fra den første pakke, der leveres med 14 dages fortrydelsesret som følge af tilbagetrækning af det aftale abonnement. Pakker der returneres til os uden godkendelse senere end 14 dage efter indgåelse af abonnementet, bliver ikke krediteret. Det oprindelige krav opretholdes, selvom pakken returneres. Har du fået en pakke, du ikke har bestilt, bedes du kontakte kundeservice med det samme.

Fortrolighedspolitik
Wautor Laboratories AB opererer indenfor det norske datatilsyns retningslinjer for e-handel. Anvendelse og opbevaring af personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og du vil kun modtage produktnyheder fra Wautor Laboratories AB. Da fakturaen vedlægges forsendelsen, opbevarer vi ikke følsomme konto- eller kreditoplysninger.

Prostamed er et standardiseret produkt, hvor den specificerede mængde af indhold og virkestoffer er konstant. Vores kvalitetssikring garanterer dig topkvalitet i enhver forsendelse. Wautor Laboratories AB forbeholder sig ret til at ændre produktsammensætningen, hvis det kræves for at opfylde loven om kosttilskud, uden at informere kunden på forhånd for at sikre produktets kvalitet.
Kontaktoplysninger
Du kan nemmest kontakte kundeservice via e-mail:post@bio365.dk eller vores kundetelefon 0047 5772 1614 (Man-Fre 09:00 - 16:00).

Efter bestilling vil du modtage nyheder og tilbud fra Wautor Laboratories AB og vores partnere. Vi udleverer ikke dine oplysninger til nogen tredjepart.

Wautor Laboratories AB som forbeholder sig ret til at ændre pris, indholdsdeklaration og mængden af indhold i produktet Prostamed.
Vi ønsker dig en behagelig shopping!